Lid worden

Met jouw lidmaatschap bouw je mee aan onze belangenvereniging. Met hoe meer we zijn, hoe meer gewicht we in de schaal kunnen leggen.

Als lid krijg je toegang tot de Wegwijzer, waar je informatie kan vinden over de Vlaamse archeologie en over de regelgeving betreffende contracten, lonen, verlof, etc. Je kan vragen stellen of advies inwinnen bij het VLAC, jouw mening laten horen en zo helpen de juiste punten op de agenda van de vakvereniging te plaatsen.

Wie?

Je kan lid worden als je actief bent in de ruime Vlaamse archeologische sector: privébedrijven, universiteiten, overheidsdiensten, natuurwetenschappelijk onderzoek, etc.

Het is niet noodzakelijk om een diploma archeologie te hebben. Lid worden van de vakvereniging kost slechts € 5 per jaar. Je kan ook steunend lid worden door een vrije bijdrage te storten op rekeningnummer BE66 7340 4003 5343.

Hoe?

Klik op onderstaande link en vul je gegevens in. De details voor overschrijving van het lidgeld worden jou via e-mail bezorgd. Let op! Deze e-mail kan in je spam-folder terechtkomen. Nadat de storting is ontvangen ben je automatisch lid en krijg je via mail een login die toegang geeft tot de wegwijzer.

VLAC - Vlaams Archeologencollectief - www.vlac.be